Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden har vänt



Istället för motgång
Tråkigheter och elände
Med känslan av sotgång
Och tvång
Över allt som hände

Kommer medgång
Medvind och lust
Och blomfång
Charmande kust
Med dagar att se fram emot
Utan olust och hot




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-25 12:58



Bookmark and Share


    *Zenobia*
efter motgång kommer medgång....
2008-07-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, vilken härlig text att bli glad åt. Jag känner medvinden och solen i ryggen.....härligt, och all gammal skit kan man slänga i glömskans sjö....applåd
2008-07-26

  RogerIvan
Visst är det så...
Vinden byter ständigt riktning...
2008-07-25

  anits VIP
En mycket vacker text
du skrivit som det finns
mycken sanning i
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO