Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fruktansvärt dåligt skriven


Ägaren av ett liv

Har kort på mig själv på väggarna
i mitt rum
och ramen är ett hjärta.
Jag har tusen kontakter på min mobil
jag har tusen kontakter på min msn
jag har tusen vänner på bilddagboken
och två tusen bevakare

Har tusen klädesplagg också
köper dem lite för att jag vill ha dem
köper dem mycket för att andra ska se dem
låtsas att jag är den enda som ska bry sig om
att jag är så snygg
och oj oj hon är så snygg!
Hon har så mycket smink!
Hon är så smal!
Det måste vara något fel på'na!

naturligvis,
jag har borderline
och dittan
och dattan
fråga bara min psykolog

eller
Gör inte det.
Han är så ärlig

Oj oj har hon psykolog,
hon måste ha fullt upp
Hon är nog cool




- Jag bara låtsas att jag äger mitt eget liv,
bara




Fri vers av Sandrew
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-25 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandrew