Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fast vi kan ju alltid tänka på barnen i Afrika.


Det kommer komma ett krig, eller så är det redan här, och eftersom vi är så många finns det inget et

Det kommer att komma ett krig
och det kommer aldrig ta slut,
för fransmännen vill kriga nu
Det sa Mikael till mig
och det kommer komma ett krig
där baskrar inte kan rädda ditt huvud
fastän du är gömd i en.

Och ett krig är lönlöst att motarbeta
och ja ja vi vet att "You had a dream"
och du blev skjuten,
eller hur? Jag hatar att vi
människor
är idioter
och vi är dårar


men det

visste vi alla redan om
Och folk

säger att människor på romarnas tid
var barbarer
och
nu
är vi civilliserade minsann!
..pyttsann

Hur många våldtas inte
Hur många dödas inte
Hur många rånas inte
Hur många misshandlas inte

?

Och;

Hur många slår inte
Hur många stjäl inte
Hur många förstör inte
Hur många sårar inte
Och hur många står inte för det?


Vi är nog fortfarande barbarer
eller så är vi romare ..




Fri vers av Sandrew
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-25 22:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller syndare.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew