Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kuken blir något annat egentligen, om man tänker till - På ett annat språk kanske.


Vindspel, hjärtspel och så en kuk

Ibland undrar jag vad jag såg i dig,
Eller om du nånsin sett något i mig.
Men det spelar ingen roll nu,
tiden är förbi
Och saker som varit kommer inte tillbaks.
Men det gör faktiskt ingenting längre

Vinden blåser tillbaks hjärtat jag en gång givit dig.
Och med turen på min sida
så märkte du inte ens att min pumpande muskel rusade in i dina händer.




Fri vers av Sandrew
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-26 15:11



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Cukrus är socker på ett annat språk.............
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew