Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill dröja en stund



Jag vill dröja en stund

sätta mig ner
vid sidan av vägen

och invänta
mig själv

fånga en bit
av det liv
som är just nu

låta alla tankar
komma och gå
som de vill








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-27 13:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig" säger ordspråket.
Applåd och bokmärke.
2008-07-28

  Fredrik Stillesjö
Känner så väl igen detta. Ofta vill jag själv sätta mig vid vägkanten och just göra detta... hälsar vännen Fredrik
2008-07-28

  anits VIP
Underbart skriven
det behöver vi nog
alla stanna upp
en stund
2008-07-27

  Lena K Nilsson VIP
Precis det vi behöver... Fint skrivet!
2008-07-27

  Karin Rosberg
Det som vi alla behöver har du skapat i denna värdefulla dikt!! Fint!!
2008-07-27

  Johan Bergstjärna VIP
Sätta sej ner och invänta varandra... finna varandra..
2008-07-27

    Bodil Sandberg
En helt underbar dikt.. "jag vill dröja en stund..sätta mig ner vid sidan av vägen och invänta mig själv" ...skönpoesi om den rena rama sannings nödvändighet i denna hektiska tid..applåder!!
2008-07-27

  Hildegun Relefors
Precis så, en klok eftertanke, vi behöver alla sätta oss ner ibland. Fint!
2008-07-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Så härligt det låter. Att tillåta sig att bara vara, finnas till och känna hur livet bara ÄR. Texten andas just detta lugna härliga tillstånd!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius