Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man bara visste innan

om man bara kunde förstå
inte bara trampa gå på

men det är av misstag man lär
så man får ta lite besvär

man klampar runt i klaveret
sparkar de andra i skrevet

så ge mig superkrafter då
eller låt andra mig förstå




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 605 gånger
Publicerad 2004-05-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP