Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets bild..

Vattenytan ligger stilla
vita segel stannat av..
glittrar mäktigt i sitt vackra
ögonblicket fångar bild av hav..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-28 15:50



Bookmark and Share


  Maria T
Vilket vackert ögonblick
2008-07-30

  anits VIP
Underbart vackert
2008-07-29

  Quasimodo
Sommarhavet vilar, skönt fångat i få rader !!!
2008-07-28

  aol
fin poesi snyggt fångat
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
En superb bild.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP