Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän


bekräftelse på gott å ont

att få bekräftelse är gott för själen

när ens barn säger vilken tur jag
valde dig till mamma, när jag skulle
komma till din mage.

eller du är bästa mamman som finns
jag kunde inte valt bättre.

eller någon talar om att du är vacker,
det känns som du är en som lever i harmoni

Det är sådana ord som gör en glad
sådant som får en att växa.

så när man får bekräftelse i ord
är det bara tacka och ta i mot.

men om man söker detta på andra plan
är det bäst att se upp, du kan skada din själ
för den sortens bekräftelse ger dig
bara glädje för stunden.

och sedan mår du dåligt för de du gjort..

så jag vill säga några ord som
gör gott, som gör en glad .

vacker som en dag är du i natten
när dina ögon lyser upp.
och runt dig känner jag ljuset som
ger dig kraft.





Fri vers av Ellan
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 16:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Viktiga ord!
Viktig text!
Ta emot den bekräftelse
som kommer med
öppet hjärta!
Vet att när bekräftelse
sökes
ger den ibland
besk bismak.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan