Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morse födde jag vårt första barn


En frukost-skorpa med öga näsa mun
som jag fick ta med mig hem
från sjukhuset
i ett litet knyte
lägga i spjälsängen
i väntan på att den skulle växa

Hela släkten kom och tittade
hängde över kanten
sa att det var ett fint barn

Då vaknade jag




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-28 19:41



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Drömmar är helt sanslösa ibland../B
2008-11-04

  Hans w-art Westlund VIP
en av bröderna lejonhjärtas mamma
2008-08-22

  aol
härlig dröm
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious