Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyrens gryning

ta den som en man
sa de

ta den om du kan
sa de

och jag log tog och dog




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 474 gånger
Publicerad 2004-05-05 22:57



Bookmark and Share


    TigerToffie
Kort skön dikt. Du får med en hel del på dessa få ord
2004-10-02

  *Jenny*
underbart! Har en fascination för vampyrer o du sätter verkligen fingret på det!
2004-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP