Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annans hemlighet

Du frågar mig hur jag mår
& vad som hände det ögonblicket du tittade bortåt

Du säger jag är mig inte lik
att mina mungipor fallit ner en bit

Saken är den att jag inte vet
det är tydligen någon annans hemlighet

En hemlighet som kunde förklara
varför jag är som jag är
För jag har inte den blekaste aning
hur det blev såhär




Fri vers av anniks
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-07-28 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva