Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O´du vackra fågel!

 

 

O´du vackra fågel!

du vidbredda fjäderboll

Hur kan det komma sig

att JAG avundas dig!

 

Ett djur, en varelse av inget annat

än ben och fjädrar

En kyckling som mot alla odds kan sväva!

 ...

 

14/7-08

Avd 12 Simrishamn

Flickan i L för lycka




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-29 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*