Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som regn

linjen
i kontexten
kring melodin

beskrev
en fallande
kromatisk
kurva

till scenerna
i filmen
framkallade den
en rörelse
i varje öppet
hjärta

tårar föll
som regn




Fri vers av Anders P VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 22:57



Bookmark and Share


  Hondjuret
Vackert som ett varmt och stilla regn
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP