Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite till

 

Du lovade på den heliga ed
som din utbildning skapat

Tillit

Mitt problem

 


Kanske större idag

 

 

 

Jag gick

Har inget att förlora

Lika bra att lita till




Fri vers av Mona*
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 19:25



Bookmark and Share


  micke marin
Djup sak det här
som en pågående fundering
ett litet tag till
Tillit
kan det fungera?
2008-08-02

  korpfjäder
Just så. Bäst att gå och lita till.
Människor som missbrukar tilliten mår bäst av kvarnstenar....
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*