Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kikade igenom nyckelhålet

Jag offrade ögonen för att få fånga dina blickar
men du blickade bort
och ögonen var offrade
Vart tog du vägen?


Det var något med spöken


Jag vandrade i det jag trodde var verkligheten tills jag insåg att verkligheten var drömmen.
Vad gör man när man lever drömmen i verkligheten som tillsist ändå är drömmen?

En sista gång låg vi döda inne på rummet, ingen kunde förstå men vi förstod

Döda blickar

du & jag

till sist.




Fri vers av noper
Läst 916 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-31 12:13



Bookmark and Share


    Sandrew
Oj, kommentarsregn, hahaha.
2008-08-09

    Sandrew
Underbart.
2008-08-09

    Sandrew
Underbart.
2008-08-09

    Sandrew
Underbart.
2008-08-09

  Frederick
bokmärkt.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

noper