Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var lätt en gång

Vi klär ut oss till självmordsbenägna spöken
tynar bort, försvinner

och

trivs med livsstilen.

För

att aldrig behöva stöta på verkligheten
gör allt så mycket lättare.




Fri vers av noper
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-19 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noper