Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femhundraelva gånger och vi sitter dit bara vi når


du vet
jag viker pappershjärtan
ger dig snöglimtar

och medan jag stryker handen längs den vita februarisnön
åldras vi till ljudet av årstider





kommer du ihåg när vi inte ville upptäcka varandra
när du stavade min värld helt jävla uppochner
och jag skrev lappar
kastade
och gjorde om





för allt vi gjorde













gör fortfarande ont




Fri vers av noper
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 21:23



Bookmark and Share


    sårosa
underbar , den smärtar ... tycker om pappershjärtanen.. äsch jag gillar allt...
2009-06-13

  Ex¤animo
Tråkigt när det gör ont. Kanske klen tröst när jag säger att det här var Bra skrivet.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

noper