Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårflörtade hemligheter gömmer sig bakom dina ögonlock när du blinkar till

Årstiderna passerar vårt fönster




trots tiden
så känns det evigt




Den varma julivinden som värmer
var nyss snö som slog
mot våra kalla kinder

En orange sol hittar våra fötter och formar våra skuggor som
följer med oss där hösten strax börjar




Vi klär av golvet och pyntar det med allt vi vill känna





Imorgon lämnar vi efter oss märken mot trä
och hoppas på att någon



hittar hit




Fri vers av noper
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noper