Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud av liv. dina fötter gör stora cirklar mot väggen



du torkar min kind
efter regnet

jag vilar mitt huvud på

din mage min kudde

när du kryper in i min atmosfär





du är min sönderspelade skivsamling
mitt femhundraelfte word-dokument
min okontrollerade impuls







du är tiden vid vattnet med folköl och kärlek som den var då
som den aldrig är






vi har tid så jag visar vad som verkligen blöder




Fri vers av noper
Läst 594 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-01 19:52



Bookmark and Share


  tovelita
gud så fint!
2011-04-18

    Melona
vad glad jag blir när jag läser poesi
som det här

fan, vad bra!

: ) tack!
2009-03-03

    sundance-kid
åh,
jätte bra !
du använder ord och gör dem till något mer,
inte det där vardagliga sakerna.

"när du kryper in i min atmosfär





du är min sönderspelade skivsamling
mitt femhundraelfte word-dokument
min okontrollerade impuls"

fyfan va bra ! när jag läste det styckte så dog jag.


bokmärker .
2009-02-20

    Kyrassiären
Fantastiskt mannen!
2009-02-17

  inutimonster
det här var oväntat fantastiskt, faktiskt.
2009-02-10

  korrigerad
ah shit. du är grym.
2009-02-01

  kaptenen
bara rubriken är en dikt
och "du är min sönderspelade skivsamling
mitt femhundraelfte word-dokument
min okontrollerade impuls"
säger så mycket, wow.

speciellt när orden trillar in i sista meningen. du är duktig.
2009-02-01

  Frederick
bokmärker denna & skriver ut 398475934875 exemplar & delar ut på stan.

kanske den bästa av dig, tack som fan för läsningen. behövdes under en söndags-ångestfylld/för jävla kall-dag.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

noper