Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något du aldrig kommer få se


Vinden tog oss till vår oupptäckta värld



Folk som var något vi aldrig blev
stirrade sönder våra försök till tveklösa kyssar




Bladen skar i oss när vi tog stora kliv över åkern tillbak





Och allt kom när vi gick:

Kulturmärkta kyssar på höjder jag aldrig vågat vara på.
Du som täckte solen när den försökte ta mig







Du fångade mig









Fläckarna gick aldrig bort när du försvann från min tillvaro
närvaro








efter vi smygräknat kramar i timmar.




Fri vers av noper
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-24 18:13



Bookmark and Share


  Frederick
du gör det igen, din jävel

diggar att du har rätt feta mellanrum mellan meningarna.
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

noper