Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustivind

Jag litar till dina ord när vi lutar oss mot avgrunden och somnar


Det känns som igår när du gick idag
Det känns som ett år sen du tog tag



i min plan och krossade mitt hopp om att aldrig behöva uppleva, att aldrig behöva känna din värme i den svala augustivinden




Jag förtjänar inte dina vaksamma blickar när du drar ner mig i fördärvet






För jag är bara handen du tar tag i när mörkret tyr sig starkare än både dig och mig





Fri vers av noper
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 00:02



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Vacker
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

noper