Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolvslaget


tolv slag

Tjugohundraåtta. Tjugohundranio. Vi är fortfarande ett enhetligt jävla självmord.

ikväll ska vi inte se, ingen vill se

döda kroppar vid foten av en missbrukad auktoritet
hennes sönderskrapade knän
mot asfalten

så dom skjuter
medan vi blundar till fyrverkerier










Vi har fått en plats vid klockslag och stenar

























under tulpaner i jord




Fri vers av noper
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 19:37



Bookmark and Share


    Kyrassiären
Den e Ann-Sofie
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

noper