Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad Vi Döljer

du hittar mig en stockholmsnatt, berusad.



I andetaget:

mina tankar
fastklistrade i taket
möter min skamfyllda smuggelvodkablick och
kastar nålar mot allt det där jag har

dina konturer är vassa och om jag har tur kommer jag undan med en skråma

inatt går jag inte hem









en annan hon och ett annat jag



det är inte du ikväll




Fri vers av noper
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-13 15:02



Bookmark and Share


  Emmelina
'I andetaget:'
och precis där fastnar jag
2009-01-19

  Frederick
bokmärkes & inte för att jag "inte har tid att läsa" utan att läsa om och om igen.
otroligt bra.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

noper