Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig i natt

Jag sitter här igen
På samma plats som många nätter förut
Kommer du ihåg?
Den platsen
Där vi så många nätter förut
Satt och predikade
medans solen kysste trädtopparna
Och natten blev till dag

Men älskling i natt lyser bara stjärnorna för mig
Inte ens månen vill ge mig en gnutta hopp

Jag tror vi
Fann varandra där i natten
Kommer du ihåg?
Hur du
Sakta drog mig tätt intill dig
Och sedan ömt smekte min kind
Du brydde dig inte
Även fast hela världen såg att det var då
Du blev min

Men älskling i natt har solen svårt att stiga.
Och det är bara vinden som smeker min kind.

Jag tänker ofta
På just den kyliga natten
Kommer du ihåg?
Fast stormen yrde
Kände vi bara värmen
Och jag
Hörde dina hjärtslag
När du höll mig nära dig med dina
Fingrar mot min kind

Men älskling i natt är minnet bara mitt.
Det ända som värmer nu är glöden i din blick.

För i natt föll en stjärna och jag tänkte på dig
Att jag saknar dina läppar och din närhet runt mig


Jag saknar dig i natt




Fri vers av S.N.
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-01 03:15



Bookmark and Share


    vilgot hellros
"medans solen kysste trädtopparna
Och natten blev till dag" är riktigt så snyggt, bra text!
2011-05-04

    Nicklas VIP
Oerhört vackert om kärleken och om saknaden.
Vet verkligen precis hur det känns, och jag känner likadant just nu..
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.