Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några djupa rader ur hjärtat, från ngn till mig....


I drömmen möts vi utan vardagens hinder!

I kvällens dunkel,

blir tanken klarare.

När vardagens dimridåer

lagt sig...

och

solnedgångens skärpa,

projicerat siktet,

så blir exaktheten större.

***

Själens vila gör att

känslorna kommer upp till ytan...

och

 i drömmen

möts vi utan vardagens hinder.

 Du finns i mitt hjärta!

//Peter HultqviSt




Fri vers av En klar stjärna
Läst 902 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-02 00:43



Bookmark and Share


  Freeman
Åh, precis så är det...helt underbart diktat, tack för en inspirerande dikt, Helen! --<-<<@
2008-09-15

    ej medlem längre
Bah bah, besiar ziba och sant, när ljusen släcks, tänds själen! underbart vackert skrivet!
2008-09-14

    En klar stjärna
Visst är drömmen ... en troll liknande upphöjnng
för att glömma vardagens tristes eller
en nödvändighet och ett sätt att bjuda
oss på det som vi inombords önskar över
allt annat... Tack för kommentaren Larz!
2008-08-02

  Bibbi VIP
Underbar poesi som jag bevarar som bevingade ord i hjärtat.
Applåd och bokmärke.
2008-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Drömmen är en refug.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna