Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku från en tanke igår. Är dock ingen pessimist.


Föraning


Solförmörkelse

försmak av människans slut

när vår sol slocknar




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 08:59



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. någon hade knaprat på dess kant.
2008-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst, klart man
undrar, när och hur
rinner vi och tiden ur
ser ut, som om vi står på tur
när man ser hur den sköts
vår jord med sin natur...
En tanke att ta till sig...
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick