Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkast och reflektion

 

Lager på lager draperad
de vilsnas spöken flämtar
saknar syre nu

fri från band och längtan
det som höll mig kvar
är endast spillror nu

förlorade mig själv
i blicken av dig
du min vackra, mitt hjärtansfyllda

illusioners komma och gå
du kommer alltid bestå

som den jag älskade så.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-03 11:27



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vemod, längtan, sorg och ändå, något finns kvar. Vackert

Lena
2008-08-03

  * Ammi *
när trådar brister ..
vemodigt vacker
2008-08-03

  aol
där fans ett ljus och efter så smärtsamt bravo
2008-08-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ser lite ljus i mörkret, hopp... Fin text!
2008-08-03

  devilsangel
vemodet känns i dina smärtsamma rader...en kärlek så stark men som brast...det gör ont...kram
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund