Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i min vardag


Busskurssömn

När jag vaknar
med händer bundna bak

Av att någon står och skriker
detta är inget tak

För dom som vill sova
o vila efter dan

När jag då mej reser
ropar högt och van

Vad gör bojjorna på ryggen
då ingen fara fanns

Eller vill ni bygga styrka
med att ej ge mej en chans

Hur ni vill förklara
mitt övergrepp i sak

Just där jag hade somnat
under detta tak




Fri vers av B Brom
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-03 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom