Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bry sig om..

Att bry sig om andra
att bry sig om någon..
kan rädda en själ
ur ångestens grepp
ur ensamhetens mörker..
en utsträckt hand av kärlek
kan öppna dörren till ljus..
förtvivlans sorg av gråt
kan förvandlas till
ett glädjens ansikte..
av kärlekens utsträckta hand..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-03 20:28



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-04

  Johan Bergstjärna VIP
UNDERBART
2008-08-03

  devilsangel
så fint skrivet om ödmjukhet och empati för de som har det svårt..det är viktigt att våga se och hjälpa och det märks att du själv har ett gott hjärta :))
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP