Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bär den...


En osynlig tatuering


I ett parabol landskap utan spektra, det finns svar men du vågar inte klättra.
Det är inte bara magen du måste mäta också sinnet .
Vi alla bär en osynlig tatuering som kallas för minnet
att glömma det förflutna är inte lätt, figurer målas upp av röken av en cigarett.
En lömsk siluett framkallad av demoner från det inre.
Vad krävs det för att radera bort ett minne?
Natten är vacker och sval sömnen sköljer bort plågande samvetskval
Men du väcks av viskande från nattens barn.
Du försöker måla upp havet, oändligheten, hittar fantasin i en spricka i tapeten
Hela din kropp är i trans men ditt inre öga är vaket ligger orörlig och stirrar upp i taket
Du har i ditt huvud bökat å bänt du säger att du skriver en roman men inget har egentligen hänt
Stående likgiltig på begravningen av din kreativitet ber till gud
Att Väcka dig så du kan komma tillbaka till din verklighet
Å slippa brinna i skärselden som en ordlös poet.
Men det ända du hör är viskningar från en falsk profet

I ett parabol landskap utan spektra det finns svar men du vågar inte klättra
Det är inte bara magen du måste mäta också sinnet
Vi alla bär en osynlig tatuering som kallas för minnet
Du grundar på orden en stund använder dina drömmar som en blindhund
Du reser dig upp på en sekund greppar din penna
Du tänker nu ska det äntligen hända
Du känner rebellen växa i din märg din penna är lika vass som Strindberg.
Pennan flyter från ark till ark inspirationen kom som en ninja spark
Fokuserar på viljan som är stark en vacker ros som växer i allt
Tränger sig igenom asfalt enar öden du sitter nu kaxig och spelar schack med döden

Det är inte bara magen du måste mäta också sinnet
Vi alla bär en osynlig tatuering som kallas för minnet
att glömma det förflutna är inte lätt, figurer målas upp av röken av en cigarett.
En lömsk siluett framkallad av demoner från det inre.
Vad krävs det för att radera bort ett minne?




Fri vers av "Dempa"
Läst 620 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-03 21:25



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Lite toner till absolut skulle bli en hit*
Välskriven och rakt igenom mycket tänkvärd text!
2008-10-17

  Carl Thomas
Låter jävligt bra i mina öron, ett stads-beat och några ljuvliga änglakörer så har du en hit! Du skriver bra!!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"