Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpare Tack...

Styrkan jag valde försvann
liksom åren som gått förbi
det känns som om jag aldrig hann
mogna till den jag skall bli

Nu tåligt jag repeterar min tid
söker livstrådar överallt,
nystar och ältar, drömmer om frid
vill uppleva allt tusenfalt

Jag läser och lyssnar till visdomsord,
söker meningen med livet.
letar silvertråd mellan himmel och jord...
den finns inom mig, står det skrivet

Så jag söker i shackran och hjärta,
tänker färger, musik och förlåt
-Det är riktigt att det tar bort smärta
lindrar minnen som förr gav mig gråt

Så även om styrkan var gömd...
har jag byggt upp, och kommit en bit,
jag var aldrig borta, ensam och glömd,
för någonting hjälper mig dit...

Tack, min hjälpare trogne, att Du finns
och vägleder mig på den stigen
till mognad och kunskap jag minns
till mig själv och den inre friden.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh