Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen lyckas smed

Sån tur jag har, som har ett försprång
som lyssnar till Andar och ljuset,
som vibrerar i takt, och inte med tvång
försöker nå det femte huset

Jag vet att det finns ett svar
och jag får det i tid att bevaka
Som lugnar mig från den rädslan jag har
och tvingar mig att Livet bejaka

Jag öppnar upp och känner tonen
och tar till mig en ny dimension,
struntar helt i traditionen
och finner själv min takt och ton

Jag har min egen tro, mitt mål
gör det bästa - efter min förmåga
Om ödet vill, får jag vad jag tål
men vet ändå att jag vill, jag vågar

Så stod jag stilla, just före språnget
hoppade sedan jag samlat mig,
följde min röst - det inre tvånget
och hamnade mitt i famnen hos Dig.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 19:12



Bookmark and Share


  Madjori
Mycket tänkvärd och fin, tål att läsas om och om igen....
Givetvis bokmärker jag detta lilla alster...

/Elle-Madjori
2011-02-05

  Trädflickan
Tryggt att kunna känna tillit. Allt blir på bästa sätt tillslut om man följer sitt hjärta.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh