Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Jag VILL sluta fundera nu
-och bara surfa på vågorna
-njuta av känslan av frid,
av glädjen från igår

Jag KAN inget planera ju
-och det finns inga svar på frågorna
-vill inte ta ännu en strid
får vänta och se hur det går

Jag SKALL inte kontrollera nu
-utan bara ta till mig av gåvorna
-hoppas det kommer en tid
då jag åter krama Dig får

Jag FÅR blott konstatera nu
-när jag surfar omkring på vågorna
-att det är DU, Du nu, sen, igår
Du, Du tände lågorna....




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-09-12 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh