Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung ut

Så slog det mig
i nattens timme
Ett av livets gåtor
Min kusin sjöng så högt som jag
och vi sjöng mot Sol och Måne
Vi sjöng för livets välbehag
med all ungdoms kraft i vår lunga
Vi bad hela världen sjunga




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh