Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Sång

Tröstesång sjung!
Sjung ut, högt i rymden
Skapa pelare
för karmans spelare

Sjung för oss människor
sjung än en gång
Jubeltoner,
Dova skrin

Det finns toner för varje kris
röster för varje känsla
text för sol- och måndis
takter för mod- och rädsla

Sjung, sjung ut!
Ta tonen, takten, versionen
för att forma Ditt liv
För Ditt liv är Din sång.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-12-28 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh