Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

Det finns så mycket gråt i mig
så mycket gråt som jag mjukt tar emot
att känna den varma tåren
sakta rinna ner över kinden
att låta känslorna svämma över
-för en liten stund

En stund av hängiven uppgivenhet
som lämnar en salt rand efter sig
och sedan jämnar ut sig, övergår och
smälter in i det normala

Så skönt att känna, att kunna,
att utjämna sorgen över det förgångna
med tilltron på framtiden, hoppet.

Som en bro, en enda stund blir en bro,
som jag stadigt kan gå på för att komma över.

Jag önskar att alla kunde gråta,
för jag tror att alla behöver.







Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 10:17



Bookmark and Share


  Trädflickan
Ja alla behöver gråta då och då. Lätta på trycket. rena sig. Men ibland är det så svårt. Man håller inne. Inte bra.
2008-08-05

  mayhem and order
Det önskar jag med och tror som du att alla behöver!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh