Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Musiken jag hör, ger värme och ljus
fördriver tiden, manar till dans,
fyller rummen i mitt ensamma hus
med minnen från annan tid - någonstans

Musikens toner gör min ensamhet kort
dämpar striden, ger mig balans
förgyller sömnen och bär mig bort
om natten till annan tid - någonstans

Musikens makt är stor, läker sår
sprider glädje, framkallar gråt,
renar själen, och ger hoppet åter
hoppet om lycka i annan tid - någonstans.




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh