Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör det ont i själen.


Blodspengar.

Blodspengar, hästhuvuden i sängar.
Vissa föds rika vissa föds till drängar.
Häftiga svängar, en frusen väg.

Men varför satt jag å teg?

Friheten har blivit handlingsförlamad å feg.
Storebror bevakar varje steg du tar,
Se på det du har!

Familj värdefulla och dyra,
välkommen till verkligheten som speglas i en bok 1984.
ska verkligen de blåa styra?

Jag säger ingenting släpar strået till staken
som en arbets myra.

Jag bryr mig bara om att betala hyra.

Sen ere bra sen bara jag har mat å lever med min hjärtevän,
i en bra tid.

Men vi seglar i mot mörka hav.
Dags för folket att ställa krav,

FÖR DAGENS POLITIK GER MIG ETT SJÄLSLIGT SKOSKAV!




Fri vers av "Dempa"
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 13:32



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Haha, humorn är på topp i alla fall. Tycker det är dags, dags att spruta sin säd på gubbarna och be dom föda våra barn..
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"