Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara stjärna

Nu har himmelen fått en stjärna till.
Vacker och underbar.
Men du vet att vad jag helst vill,
är att ha dig kvar.

Du tog sista vägen ut.
Jag förstår att det blev så.
Enda sättet att få ett slut.
Men jag önskar att jag aldrig skulle låtit dig gå.




Fri vers av creepcraap
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 19:32



Bookmark and Share


    Wewill
underbart fint älskling. saknar dig något sjukt.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap