Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gränslar

 

 

Hårda sköna ord

gränslar jag ljudlöst

rider mjuka

 

 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 453 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-06 14:06



Bookmark and Share


  aol
kort härligt bravo
2008-08-12

  häxanmara
Sköna små rader...:)
2008-08-08

  livsdans
Snyggt! Mjukas upp till kärlekens röster...kände jag när jag läste :-)
2008-08-07

  Stjärnregn
Mja... det här måste till och med jag erkänna att jag gillar skarpt!

Helbra!

Gnägg gnägg!
2008-08-07

  micke marin
hoppla !
Så ska man använda ord.
2008-08-07

  Lejonhjärtas poesi
Gränslös, helskön ritt ;)
2008-08-06

    Herr Ångest
Här får du någre fler sköna ord att grensla o rida om du vill.. ;)

"Du är grym!"
2008-08-06

  J A Nicander
Fyndigt och fint!
2008-08-06

  papessa
tänk så skönt det kan bli med bara ord
2008-08-06

  Quasimodo
Hårt och mjukt i samma ritt !!
2008-08-06

  Lena Krantz VIP
Toppen!

;o)
2008-08-06

  Lyckohäxan Enediel
Ny titel nu :)
Hette tidigare "lite onsdagstrams"
Tack Lena!
2008-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha, så kan det gå
till, när man vill ...
2008-08-06

  Lena Krantz VIP
Fast den här lilla gillade jag stenhårt!..he he

En annan titel kanske? För jag tyckte den satt som en smäck och att det inte var något trams nämligen!

Bra!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du