Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att man flyttar till USA och folk sitter och tittar på tv och har datorerna igång när åskan går, innebär det inte att man vänjer sig direkt och kastar bort det man lärt sig


Åskan och elektriciteten

 

har svårt att bli van

att inte dra ur sladden

då åskan mullrar

för invanda handlingar

sätter sina spår i kroppen




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-07-18 00:28



Bookmark and Share


  Janjohan
Tordönsångesten sitter i de nordiska generna! Skön betraktelse.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson