Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mental hantering av en känsloladdad tanke


Känslorekyl

Jag gråter tårar av glädje
Och vissa av sorg

För de stunder som varit
Här i min borg

Saknadens längtan
Strävar högt upp i skyn

Kommer tillbaka
Landar mitt upp
på dyn

Studsar mot vännen
Som jag håller
så kär

Landar vid foten
Exakt där jag är




Fri vers av B Brom
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-08-07 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom