Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knuten


stor knut inom mig

liksom knuten där


hittat ett sätt att lösgöra


förhoppning


lösa trådar igen


helhet inom mig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma