Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en kommentar på någon text där nån tyckte att det finns för mycket smörsöta kärleksdikter här. Så jag tänkte pröva på något nytt....


Varför i helvete tror du att jag är intresserad?

Dunkande musik dövar mina öron

Inandas rök i mina lungor

Hostar och svär

Med drinken i hand lättar det lite

Infinn dig, du avslappnade känsla

Av en skaplig fylla

Då känner jag den

Andedräkten

Fylld av stank

Drank

Plirande ögon inbjuder stilla

Vad sku bruden villa?

En tung suck

Vad fan sku du villa ha då? Ett ordentligt fuck?

Har jag nån lapp i min panna?

Där det står knulla mig förbanna?!

Försök förstå att den jag har där hemma

Han är min, jag är hans

Vi är lyckliga, i balans

Varför i helvete tror du

Att jag ens sku vara lite intresserad?

Jag har vad jag behöver

Och min egen hand är så väldresserad

Så försvinn, brinn o stick

Jag är inte intresserad av din pick

Ikväll är det jag och min fylla som är ut på krog





Fri vers av merasera
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-08 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

merasera