Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erotik

nykvist i ottan
ler hon mjukt mot gryningen
tänker på natten

även ålderns höststormar
kräver ung vårerotik

ler åt sin tanke
känner vinden smeka hud
svalka hennes kött

hennes livskamrat sover
efter nattens äventyr





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 977 gånger
Publicerad 2004-05-07 19:01



Bookmark and Share


  SnowSkin
Vacker och poetisk!
Kanon! :)
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP