Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


fågel fenix och jag

grå himmel gråter
fågel fenix hukar skyggt
naken är världen

naket är jaget
röda fjädrar inombords
brinner till aska

natur mot natur
min inre fågel lyfter
flyg högt fantasi

kvar finns bara skal
avskalad i nakenhet
lämnad bitterhet

en röd prick i skyn
fågel fenix brinner ned
men vänder åter

returnerat hopp
fyller nu min nakna kropp
jag återuppstår




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 542 gånger
Publicerad 2004-05-07 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP