Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fruktansvärt onödigt

ordet får en förlamande innebörd

alla blommorna alla ljusen

brinner gråtande mot asfalten

exploderar inom

till och med döden protesterar

ditt sprudlande leende

din blick av tillit

framtidstro

på bilden mitt i blickfånget

där mot det hårda på trottoaren

av en korts stunds tanklöshet

kommer

för evigt vara

sorg och förtvivlan

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-09 17:20



Bookmark and Share


  glittertindra
tragik...
2008-08-10

  * Ammi *
ja så onödigt, men det är tufft at leva i denna världen!
2008-08-10

  noname_realmind
Ja, olyckshändelser kan tyckas så totalt onödiga...
Men vad vet man egentligen... livets pussel är stort, mycket stort...

Vemodsvackert och berörande...
2008-08-10

  Lia-Lej
Så skönt.. faktiskt att få läsa sådana ord om det fruktansvärda!! Behövde dem i kontrast till det dagstidningarna skriver. Här har just en sjuttonårig flicka fått sätta livet till...
2008-08-09

  ¤Anne¤
fick en klump i halsen nu..
så sorgligt
2008-08-09

  Sladjana Zubcevic
Gripande och fint skrivet!
2008-08-09

  Lena Krantz VIP
Vettu här kommer jag att tänka på den 16-åriga killen som dog när han övningskörde med sin pappa och småsyskon. En u-sväng kan man tycka helt i onödan och så en krock. Killen dog, de andra klarade sig.....usch..sånt gör mig ledsen..

Bra skrivet detta som kan väcka sådana känslor!
2008-08-09

  aol
stor vacker smärtsam berörand poesi bravo
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren