Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

En ny dag
som så många andra nya dagar
Men idag är annorlunda
Idag är dagen då jag ska göra allt
på ett annat sätt

Jag håller tummarna




Fri vers av Lily E.
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-09 19:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Bra känsla för att vara i det man är och vill ska vara !!!
2009-09-05

  Havsbris
Alla behöver ibland
nya äventyrer,
nya uppmuntrande
sätt att leva,
nya sätt som ger
liv till livet!!

Du beskriver underbart
uttmaning, med mod
och kurage, med styrka
och glimret i ögon,,

Ta steget framåt!!
Allt är värdare än inget,
håller fingrarna för dig ;o)

Bravo!!
2008-08-23

    sunnanvind
Hoppfull text där allt är ett oskrivet blad! Lycka till!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.