Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the edge of desire

precis som resande

som ritar linjer mellan de platser de besökt

kopierar vi karttillverkarnas nervösa kartbilder

vi gör kanter på våra liv

till dess de blir som foton



korta bilder utan sammanhang

med skarpa kanter



men våra bortkastade delar

talar sitt tydliga språk


they are

the edge of desire




Fri vers av Lily E.
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-07 19:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tankar som berör och poesi när den är fin!
2008-11-09

  madigan
Inressant!
2008-11-07

  Lilla My* VIP
Vackert skrivet och klokt som tål att tänkas...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.