Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Max

Vägrar låta mig definieras och begränsas
utav dig
jag är gränslös
du måste låta mig
vara egen person först

Sen ska jag älska dig
av hela mitt jag

kan du förstå?
kan du låta mig
frihet?

ensamhet
att få växa här själv

för i ensamheten växer också kärlek till dig




Fri vers av Lily E.
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-04 20:28



Bookmark and Share


  Svartsilver
Men du sätter ju ord på allt jag känner!
sjukt bra!
2008-12-19

  Ola Rydberg
du har stor livskraft i denna dikt
2008-10-25

  Havsbris
så otroligt vackert
vemodigt och modigt
på samma sätt...

man kan inte älska
fullständigt om man
inte kan känna sig
fri för att ta itu med
sina känslor och livet...

du har så rätt, kärleken
kan föddas och växa i
ensamheten!!

smart och äkta!
tack för läsning,
och tänkvärd med...

kram ;o)
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.